2105621323,2105621328 Καυκάσου 56Α & Ταξιαρχών, Κορυδαλλός almadanza1@gmail.com
hero image

 

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΑΛΜΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ενασχόληση με τον χορό σε παιδική ηλικία, ολοκληρώνοντας τις πρώτες χορευτικές και επαγγελματικές σπουδές του στο american style rhythm and smooth, σε επίπεδα bronze και silver. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του με το international style Latin και ballroom standard, ενω ταυτόχρονα σπούδαζε Βιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά το δίπλωμα δασκάλου και στο International style συνέχισε για δεύτερο και τρίτο επίπεδο πτυχίου δασκάλου, ενώ ταυτόχρονα πιστοποιείται ως δάσκαλος στο Argentine tango.

Σπούδασε Flamenco και ισπανικούς χορούς και πιστοποιείται ως εκπαιδευτής από το Spanish dance society, ενω ταυτόχρονα συμμετέχει σε επαγγελματική χορευτική ομάδα και συμμετέχει σε σεμινάρια με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού.

Το 2007 επιλέγεται ως χορευτής στην παράσταση "CARMEN” της εθνικής λυρικής σκηνής, με παραστάσεις στο Ηρώδειο θέατρο. Το 2008, το 2011 και το 2012 συμμετέχει σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς λάτιν και κατακτά το χρυσό μετάλλιο και το αργυρό μετάλλιο.

Το 2010 επιλέγεται ως χορευτής αργεντίνικου τάνγκο με την ντάμα του, στο παγκόσμιο φεστιβάλ για το τάνγκο υπό την αιγίδα της UNESCO, στο Παρίσι, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους πρέσβεις της Ουρουγουάης και της Αργεντινής. 

Το 2013 και 2014 επιλέχθηκε ως χορευτής στο DANCING WITH THE STARS 3 και 4.

Εργάζεται ως χορευτής και χορογράφος σε shows και παραστάσεις.

Είναι εισηγητής σεμιναρίων χορού από το 2005 σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και αναγνωρισμένος κριτής αγώνων χορού από το world dancesport council

Είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής χορού alma danza από το 2010.