2105621323,2105621328 Καυκάσου 56Α & Ταξιαρχών, Κορυδαλλός almadanza1@gmail.com
hero image

 

 

ALMA DANZA
Σχολή Χορού | Κορυδαλλός Αττική


Η Alma Danza δημιουργήθηκε από το πάθος μας για τον χορό. Η σχολή μας λειτουργεί αδιάκοπα από το 2010 με έδρα στον Κορυδαλλό. Μια μεγάλη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας συνθέτουν το μείγμα της επιτυχίας.
Φιλοσοφία μας, είναι η εκμάθηση χορού, με τον αρτιότερο, πιο εμπεριστατωμένο και παιδαγωγικό τρόπο, σε όλες τις ηλικίες.

Το προσωπικό μας είναι δάσκαλοι χορού, προπονητές και κριτές αγώνων, καταξιωμένοι και αποδεδειγμένα καταρτισμένοι, από διεθνείς φορείς, στα είδη που διδάσκουν, με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Εμείς, σαν ιδιοκτήτες και καλλιτεχνικοί διευθυντές, υποσχόμαστε την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς όλους τους μαθητές μας από 3 ετών, αναλαμβάνοντας την σπουδή του χορού από την βάση του ως την επαγγελματική κατάρτιση σας από διεθνείς φορείς χορήγησης πτυχίων επαγγελματικών και ερασιτεχνικών , αφού η σχολή μας αποτελεί εξεταστικό κέντρο…


 

Οι διακρίσεις των μαθητών μας σε διαγωνισμούς αποτελούν για εμάς εφαλτήρια, συνεχούς βελτίωσης και επιμόρφωσης (CPD).
Σε συνεργασία με διοργανώσεις και διοργανωτές σε Ελλάδα και εξωτερικό είμαστε πάντα στο πλευρό των μαθητών με σεμινάρια από τους καλυτέρους εκπαιδευτές…


Με δυο λέξεις Alma Danza… ΨΥΧΗ… ΧΟΡΟΣ…