2105621323,2105621328 Καυκάσου 56Α & Ταξιαρχών, Κορυδαλλός almadanza1@gmail.com
hero image

 

 

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΑΚΟΥΤΡΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε να διδάσκεται κλασικό μπαλέτο σε μικρή ηλικία.

Το 2006, αποφοιτά από την Επαγγελματική Σχολή Χορού «Νίκη Κονταξάκη – Ν. Μπακάλη» και ξεκινά την συνεχόμενη έως σήμερα καριέρα της σαν καθηγήτρια χορού στον κλασικό και σύγχρονο χορό αλλά και σαν χορεύτρια συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις και φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων, Athens Fringe festival, Athens Video Dance Project κ.λπ. Παράλληλα ξεκινά να πειραματίζεται με διαφορετικά είδη χορού, όπως jazz/musical theater, Latin, flamenco, hip-hop, καθώς και με πιο εναλλακτικές μορφές χορού όπως το tribal fusion bellydance με το οποίο ασχολείται εντατικά από το 2010.

Έχει παρακολουθήσει στο είδος αυτό σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους όπως η Rachel Brice, Kami Liddle, Mardi Love, Lamia Barbara, Moria Chappell και πολλοί άλλοι και έχει χορέψει αλλά και διδάξει σε κάποια από τα φεστιβάλ όπως το Tribalnatyam Gr, TribalAthens Fest, Ignis fest, Bollywood & Multicultural Dance Festival, Cyprus Tribal fest.
Επίσης, τον τελευταίο χρόνο παρακολουθεί μαθήματα κλασικού ινδικού χορού Bharatanatyam.

Στόχος της όταν διδάσκει είναι να προάγει την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητα των μαθητών χτίζοντας παράλληλα δυνατή τεχνική και καλλιτεχνικότητα.